Privacy

Jouw privégegevens altijd privé

We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden.
We vragen wel gegevens van je, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn en wie toegang heeft tot je data.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 31 mei 2018.

Juridische gronden

We hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en Hardware Wallet Shop, zoals jouw aankoop van een product of je recht op garantie. Dit is het geval bij:

  • Bestellen & pre-order
  • Bezorging
  • Retour & garantie
  • Inruil
  • Contact met onze klantenservice

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy. Dit geldt voor:

  • Reviews
  • Contact met onze klantenservice
  • Bezoek van de Hardware Wallet Shop-website Account
  • Nieuwsbrief & e-mail
  • Persoonlijk advies
  • Acties

Soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

We delen je gegevens alleen met derde partijen als dat echt nodig is voor het correct uitvoeren van onze dienstverlening. Het betreft dan de volgende partijen: bezorgpartners, leveranciers, productondersteuning en betaalpartners. Onze bezorgpartner moet tenslotte je bestelling afleveren op het juiste adres. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Hardware Wallet Shop. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. We verkopen jouw gegevens nooit door aan derden.

Waar worden jouw gegevens opgeslagen?

We slaan jouw gegevens op op onze eigen beveiligde database en op de beveiligde servers van de hosting partij waarvan wij gebruikmaken. Jouw gegevens worden nooit gecombineerd met gegevens van anderen of doorverkocht aan derden.

Wat zijn jouw rechten?

Uiteraard blijf jij de baas over jouw gegevens. Wil je je gegevens wijzigen, verwijderen, of je e- mailvoorkeuren aanpassen? Geen probleem. Je kunt dit zelf doen in je Hardware Wallet Shop- account. Of je laat het ons weten per post of e-mail. Op die manier kan je ook bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens voor marketingdoeleinden. Afmelden voor onze nieuwsbrief doe je via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Soms moeten we vastellen dat jij écht jij bent. Daarom kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Dat doen we bijvoorbeeld bij onduidelijke verzoeken of verdachte handelingen.

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Naam bedrijf: Hardware Wallet Shop
Website: https://hardware-walletshop.nl
Inschrijfnummer KvK: 68875878
BTW-nummer: NL198421874B01
Bellen: 015-8879662
Mailen: info@hardware-walletshop.nl
Schrijven: Pauwhof 165, 2289BL Rijswijk.

Wij respecteren jouw privacy en verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Een overzicht:

1. E-mailadres

  • Wij kunnen jou, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits je bij het verstrekken hiervan geen verzet hebt aangetekend. Als je hier geen gebruik van wenst te maken dan kan je je afmelden voor marketingmails via de link onderaan de desbetreffende mail.
  • Bij het verzamelen van jouw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer jij daarvoor geen toestemming heeft verleend.

2. Postadres

Wij gebruiken jouw postadres alleen voor het verzenden van informatie of goederen die jij hebt aangevraagd.

3. Telefoonnummer

Wij gebruiken jouw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden. Soms moeten we jou bellen als wij vermoeden dat je bijvoorbeeld een verkeerd adres aan ons hebt doorgegeven bij jouw bestelling.

4. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  • De gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met jou gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij jouw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  • Jij toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren jou gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

5. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

6. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

  • Als wij jouw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
  • Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

7. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

  • Op de pagina waar jij persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
  • Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
  • Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
  • Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

8. Toegang tot jouw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als jij toegang wenst tot deze informatie, of jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen via onderstaand e-mail adres.

9. Contact

Als je wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun je contact met ons opnemen:

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal jij hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord