Welke cryptocurrencies worden ondersteund door de Ledger Nano S?

De Ledger Nano S ondersteund momenteel onderstaande cryptos. Ledger blijft nieuwe ondersteuningen ontwikkelen, en nieuwe & bestaande Ledger gebruikers kunnen deze nieuw ondersteunde cryptos gebruiken op hun apparaat zodra deze ondersteuning volledig tot stand is gebracht.

(lijst met de Crypto currencies)

Staat de crypto die jij wilt opslaan niet in het overzicht hierboven? Het kan zijn dat het een ERC20 Token is; in dat geval kan je deze wel opslaan op jouw Nano S (voor de geavanceerdere gebruiker). Volg de knop hieronder voor een overzicht van alle ERC20 Tokens om te zien of de crypto die jij wilt opslaan daar tussen staat.

ERC20 Tokens lijst