Wat zijn ERC20 Tokens?

ERC’ staat voor “Ethereum Request for Comments”. Dit is een officieel protocol
voor het voorstellen van verbeteringen aan het Ethereum netwerk. ’20’ is het unieke
voorstel ID nummer.

‘ERC20’ is een standaard waaraan tokens op het Ethereum netwerk kunnen voldoen.
Tokens die aan deze voorwaarden voldoen zijn vervolgens een ‘ERC20 Token’. Deze tokens zijn blockchain activa die waarde hebben en verstuurd en ontvangen kunnen
worden, net als Bitcoin, Litecoin, Ethereum, of iedere andere cryptocurrency.

Om meer te leren over ERC20 Tokens en hoe je deze kunt gebruiken op jouw Nano S,
volg je de knop hieronder.

Wat zijn ERC20 Tokens