Wat zijn de verschillen tussen de TREZOR One en de TREZOR Model T?

Als jij eerder een TREZOR One hebt gebruikt dan zal je wat duidelijke verschillen
ervaren waar je mogelijk even aan moet wennen. De Model T gebruikt enkel een
touchscreen, waardoor er afstand is gedaan van fysieke knoppen op het apparaat.

De TREZOR Model T komt in een andere verpakking dan de TREZOR One. Daarnaast
komt de TREZOR Model T met een branded houder met handige magneet (compleet
veilig en zal de hardware wallet niet beschadigen) om de Model T gemakkelijk en veilig
ergens op te hangen.

Om de veiligheid van het apparaat te waarborgen wordt de TREZOR Model T geleverd
met een speciale seal over de USB-C aansluiting van het apparaat. Deze seal laat lijmmarkeringen
achter bij het verwijderen van de seal. Deze resten zijn met
stickerverwijderaar goed te verwijderen, echter is de seal onbruikbaar geworden.
Doordat deze seal moeilijk te kopiëren is kan een klant zien of het om een echt product
gaat.

Een ander groot verschil tussen de TREZOR One en de TREZOR Model T is dat de
TREZOR Model T nog maar met een seed-phrase van 12 woorden werkt in plaats van 25
woorden. Dit maakt het installatie en herstel proces van een account minder langdradig
met minder kansen op spelfouten bij het overnemen van de recovery seed bij de
installatie.