Wat moet ik doen in geval van verlies, diefstal, of het kapot gaan van mijn Ledger Nano S?

In geval van verlies, diefstal of het kapot gaan van jouw Ledger wallet – of op ieder
willekeurig en gewenst moment – kan je jouw volledige crypto balans herstellen op een
andere Ledger Wallet of op iedere BIP39 compatible software wallet, zoals Mycelium.
Dit kan dankzij de 24 woorden die jij hebt overgenomen op de Recovery Sheet bij de
installatie van jouw apparaat en account.

De 24 woorden van jouw recovery phrase zijn zeer belangrijk, deze verzekeren dat jij de
eigenaar bent van jouw coins. Je moet deze woorden nooit delen of verliezen. Zonder de
PIN code of de 24 woorden kan een kwaadwillende nooit toegang verkrijgen tot jouw
cryptos.

Klanten van Hardware Wallet Shop die hulp nodig hebben bij het herstellen van hun
account kunnen ons altijd raadplegen voor vakkundig advies.
Bekijk in de video hieronder (Engels) hoe het herstellen van een bestaande account op
een Ledger Nano S met de 24 woorden in de praktijk werkt.

Bekijk in de video hieronder (Engels) hoe het herstellen van een bestaande account op
een Ledger Nano S met de 24 woorden in de praktijk werkt.

[Video ontbreekt]