Wat is het verschil tussen TREZOR Bridge en de TREZOR Chrome Extension?

Om jouw TREZOR hardware wallet met de TREZOR Wallet (het beheerprogramma van
TREZOR) te laten communiceren moet je een stukje software installeren genaamd
TREZOR Bridge. Als je naar de TREZOR Wallet website gaat dan zie je een
selectievenster. Download de juiste versie van TREZOR Bridge voor jouw platform
(Windows/Mac/Linux) en volg de instructies op het scherm.

Als jij niet altijd naar de TREZOR Wallet wilt gaan in je browser maar een snelle start
wilt hebben vanaf je bureaublad, dan kan dat met de TREZOR Chrome Extension. Deze
extension is bruikbaar op ieder (Windows, Mac, Linux) maar enkel met Google Chrome
op je computer.

De TREZOR Wallet is te gebruiken met de Google Chrome en Firefox browser. Heb jij nog
geen Google Chrome of Firefox? Download deze dan via de knoppen hieronder:

Download Google Chrome

Download Firefox

Ga naar TREZOR Wallet

Download TREZOR Chrome Extension