Wat is de status van het TREZOR netwerk/de TREZOR servers?

Geïnteresseerden kunnen op ieder gewenst moment de status van het TREZOR netwerk
controleren. Dit kan vooral informatief zijn als TREZOR gebruikers tijdens extreem
drukke cryptocurreny tijden hinder ondervinden met het beheren van coins op hun
TREZOR hardware wallet, of op zeldzame momenten zelfs helemaal niet kunnen
inloggen.

TREZOR gebruikers hoeven zich nooit zorgen te maken dat ze hun cryptos verliezen
door problemen met de servers, deze staan altijd veilig op jouw hardware wallet. Het
kan enkel hinderend zijn dat je voor een korte duur niet direct bij je cryptos kunt
komen. Als je dus tijdelijk niet bij je munten kunt, kijk dan altijd naar de TREZOR server
status en probeer na een uur nog eens in te loggen.

<a class=”btn btn-primary” href=”to-do>TREZOR server status</a>