Wat heb ik nodig om de Ledger Nano S te gebruiken?

Om de Ledger Nano S te kunnen gebruiken heb je een aantal dingen nodig:
1. De Legder Nano s met meegeleverde kabel (micro-usb naar USB-A male kabel)
2. Een computer met Windows (7+), Mac (10.9+), Linux, of Chrome OS
3. Google Chrome
4. USB-A poort op je computer om de Ledger Nano S op aan te sluiten
Als jij de nieuwste Macbook Pro (of een andere laptop) gebruikt met alleen een USB-C
aansluiting, dan heb je een adapter nodig om in combinatie met de kabel van Nano S te gebruiken. Deze vind je hier in onze winkel.

USB-C Adapter