Wat gebeurt er met mijn cryptocurrencies als Ledger stopt?

Als Ledger alle bedrijfsactiviteiten zou stoppen dan zullen de Ledger Chrome apps
hoogst waarschijnlijk ophouden te functioneren omdat de Ledger API servers dan
stoppen. Echter, dit is dan enkel een tijdelijk ongemak; jouw cryptos blijven volledig
veilig op het apparaat.

Met de 24 woorden van de recovery phrase die jij hebt gekopieerd op de recovery sheet
kan je op ieder gewenst moment jouw crypto balans herstellen op een andere BIP39
compatible wallet. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van huidige BIP39
compatible wallets:
(Deze lijst is geen volledig overzicht maar geeft enkel de welbekendere mogelijkheden van
dit moment weer).
– Ledger Nano S
– Mycelium (smartphone)
– Bither (smartphone en desktop)
– Coinomi (smartphone)
– MyEtherWallet
– MyTrezor

Klanten van Hardware Wallet Shop kunnen zich altijd beroepen op onze professionele
klantenservice voor advies over hoe zij hun wallet kunnen herstellen. Wij vragen u bij
dit proces nooit om uw PIN code of 24 woorden.