Wat gebeurt er als ik mijn PIN vergeet?

Als jij de PIN code van jouw KeepKey vergeet dan is het onmogelijk om in te loggen op je
apparaat. Je kan echter wel jouw account herstellen door gebruik te maken van de
recovery sentence. Dit herstellen kan op iedere nieuwe of gewipede (gereset) KeepKey.
Als jij jouw recovery sentence hebt en jouw KeepKey wilt wipen, dan doe je dat door:
1. Open de settings van jouw KeepKey’s door te klikken op de tandwieltjes
2. Selecteer ‘Wipe Device’

[Afbeelding ontbreekt]

3. Bevestig deze actie vervolgens op je KeepKey