Wat gebeurt er als ik mijn KeepKey verlies?

Zolang jij toegang hebt tot jouw recovery sentence die je hebt opgeschreven tijdens de
installatie, dan kan je jouw cryptos altijd herstellen op iedere wallet die BIP39 of BIP44
ondersteund. Je kan jouw cryptos ook altijd herstellen op een nieuwe of gewipede
KeepKey. Op deze manier weet je zeker dat jouw private keys nooit buiten het apparaat
zullen komen.

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord