Wanneer is de Ledger Blue weer beschikbaar in jullie winkel?

Ledger heeft de laatste Ledger Blue apparaten verscheept rond augustus 2017, met nog
enkele uitzonderingen in de maanden daarna. Eerst was er aangekondigd dat dit
apparaat weer beschikbaar zou zijn begin 2018. Helaas bleek dit niet het geval en liet
Ledger ons weten dat het apparaat voorlopig is stopgezet.

Mocht de Ledger Blue in de toekomst weer beschikbaar komen dan zal dit zeker
vermeld staan op onze website.