Wallet zit vast op ‘Loading TREZOR Wallet is starting’

Zorg ervoor dat je een ondersteund platform gebruikt. Dit zijn de ondersteunde
operating systemen en browsers:

– Volledige support voor Windows (versie 7 en hoger), OS X (versie 10.11 en
hoger) en Linux
– Volledige ondersteunde browsers zijn Chrome en Firefox. Andere browsers
werken mogelijk maar geven wellicht geen volledige functionaliteit. Safari werkt
niet met de TREZOR

Als jij Chrome of Firefox gebruikt maar het probleem blijft, probeer dan onderstaande
stappen:
– Sluit de TREZOR aan met een andere micro USB kabel
– Probeer een andere USB poort op je computer
– Probeer een andere computer met Google Chrome/Firefox en TREZOR Bridge
Door deze stappen kunnen we aansluiten of het aan de computer, kabel of aan de wallet
ligt.

Klanten van Hardware Wallet Shop kunnen altijd contact opnemen met onze vakkundige
helpdesk als het probleem blijft