Waar kan ik mijn orderstatus zien?

De link naar jouw orderstatuspagina kun je vinden in de automatische bevestigingsmail
die jij ontvangt na het plaatsen van een bestelling.
Heb jij geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan de spam-folder van jouw email
programma of neem even contact op met onze klantenservice.

Als je een account hebt aangemaakt bij onze winkel dan kan je jouw orderstatuspagina
ook raadplegen door op onze website in te loggen; dit doe je door rechtsboven op het
poppetje te klikken. Je kunt vervolgens jouw bestelling(en) bekijken.