Mijn TREZOR is duidelijk kapot

Voorbeelden van hardware problemen met de TREZOR die direct een beroep kunnen
doen op garantie:
– Dode pixels in het scherm
– Scherm is dood
– Knoppen werken niet
Als je een van de bovenstaande problemen ervaart of andere hardware kwalen die niet
zijn ontstaan door fysieke schade aan het apparaat, neem dan alsjeblieft contact op met
onze professionele klantenservice.

Werkt de hardware van jouw apparaat wel maar heb je problemen om deze aan te
sluiten op de Ledger Wallet? Raadpleeg dan eerst één van de andere vragen in deze
sectie voor een oplossing, of neem als klant van Hardware Wallet Shop contact met ons
op