Mijn TREZOR heeft geen stroom/start niet op

Na het aansluiten van mijn TREZOR op de computer krijgt mijn TREZOR totaal geen stroom

– Sluit de TREZOR aan met een andere micro USB kabel. Gebruik hiervoor een
micro USB kabel die ook data transfer faciliteert en niet enkel voor opladen
geschikt is

Lost dit het probleem nog niet op? Probeer dan:
– De TREZOR aan te sluiten op een andere USB poort op je computer
– Een andere computer met Google Chrome/Firefox en TREZOR Bridge
geïnstalleerd
Door deze stappen kunnen we aansluiten of het aan de computer, kabel of aan de wallet
ligt.
Klanten van Hardware Wallet Shop kunnen altijd contact opnemen met onze vakkundige
helpdesk als het probleem blijft.