Mijn Ledger Nano S geeft een verkeerde balans aan voor mijn cryptocurrency.

Het kan voor komen dat jouw Ledger Wallet app op de computer een verkeerde balans
weergeeft, of zelfs helemaal geen balans. Daarnaast kan het je ook opvallen dat er geen
transactie geschiedenis staat vermeld. Schrik in dit geval niet. Als jij zorgvuldig bent
omgegaan met de data van jouw hardware wallet en je hebt geen verkeerde transacties
uitgevoerd dan zijn jouw coins veilig en ben je de coins niet kwijt. Er is enkel een kleine
storing in de weergave van de balans.

Volg onderstaande stappen om de balans weer correct weer te laten geven.

Stap 1: Schoon de applicatie opslag op en hersynchroniseer.
– Ga in de Ledger Wallet Chrome app op de computer naar: Settings>Tools>Reset
application data
– Klik in de Ledger Chrome app rechtsbovenin op de rondgaande pijltjes om jouw
wallet opnieuw te synchroniseren

[Afbeeldingen ontbreken.]

Stap 2: Verwijder en installeer de Ledger Chrome app opnieuw.

Door de app te verwijderen en opnieuw te installeren zal de wallet volledig opnieuw
synchroniseren met de blockchain en het probleem mogelijk verhelpen.

a. Ga voor het verwijderen van de app in je Chrome browser naar:
chrome://extensions/. Klik op ‘REMOVE’ of het prullenbak icoontje bij de Ledger
Wallet Ethereum applicatie

b. Ga vervolgens naar de volgende pagina om de desebetreffende applicatie opnieuw
te downloaden en installeren: https://www.ledgerwallet.com/apps

c. Klik op de blauwe “Add to Chrome” knop rechtsboven in het scherm na het
aanklikken van de app

Geeft dit ook geen resultaat? Het kan zijn dat de servers van Ledger overbelast zijn of
dat er iets anders is dat de verbinding met het netwerk verhinderd. Probeer het
binnen enkele uren nog eens. Je kunt ook kijken op de Twitter pagina van Ledger of
er melding is gemaakt van een storing: https://twitter.com/ledgerhq

Klanten van Hardware Wallet Shop kunnen altijd contact opnemen met onze vakkundige
helpdesk indien bovenstaande stappen nog altijd het probleem niet hebben verholpen.