Kan ik mijn KeepKey op meerdere computers gebruiken?

Je kan jouw KeepKey op meerdere computers gebruiken omdat het al jouw public en
private keys veilig opslaat. Computers waar je nog niet eerder met je KeepKey ingelogd
hebt kunnen er langer over doen om jouw KeepKey account te laden en synchroniseren.

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord