Kan ik mijn hardware wallet gebruiken voor het ontvangen van mining inkomsten?

Nee, hardware wallets zijn niet geschikt voor het direct ontvangen van mining
inkomsten. De grote hoeveelheid aan kleine transacties die minen genereert kan het
synchronisatieproces van hardware wallets met de blockchain verstoren. Hierdoor kan
jouw hardware wallet vast lopen of er erg lang over doen om jouw account te
synchroniseren.

Uiteraard kan je de mining inkomsten wel bewaren op jouw hardware wallet. Wij raden
aan om jouw mining opbrengsten eerst in een software wallet te ontvangen en deze
vervolgens zelf in grotere transacties naar jouw hardware wallet te versturen.