Kan ik de Ledger Nano S op mijn smartphone gebruiken?

Nee en ja. Op dit moment is het alleen mogelijk om Bitcoin te beheren op jouw Ledger Nano S op een Android smartphone.
Hiervoor heb je ook de Mycelium app nodig op je smartphone. Als je hier meer over wilt weten dan volg je de knop hieronder.

Mycelium – Bitcoin wallet op mijn Android Smartphon

Fabrikant Ledger heeft op de planning staan om eind 2018 met een officiële Ledger Wallet smartphone applicatie te komen voor zowel Android als IOS.
Deze app zal volledig gebruik van de Ledger Nano S en alle ondersteunde coins op jouw Smartphone facilliteren. Uiteraard lees je hier tzt meer over op onze website.