Kan ik de PIN code en mijn 24 woorden op mijn computer bewaren?

Bewaar de PIN code en 24 woorden van jouw Ledger Nano S (of ieder andere hardware
wallet) nooit op een computer of smartphone. Doe je dit wel dan zijn de vertrouwelijke
gegevens van jouw hardware wallet gevoelig voor diefstal van hackers en breng je de
veiligheid van de cryptos op jouw hardware wallet in gevaar.

Maak ook nooit een foto van jouw inloggegevens. Deze foto kan onbedoeld uploaden
naar de cloud waardoor de veiligheid van jouw cryptos in gevaar komt.