Kan ik de KeepKey firmware updaten op het apparaat?

Bitcoin en cryptocurrencies zijn nog altijd een vrij jonge technologie die snel verandert.
De KeepKey is zo ontworpen dat het deze veranderingen kan bijhouden zonder de
veiligheid van het apparaat in gevaar te brengen. Voordat een firmware update wordt
uitgevoerd zullen alle private keys verwijdert worden van het flash geheugen van het
apparaat . De private keys worden alleen hersteld na een firmware upgrade als de nieuw
geïnstalleerde software officieel is uitgebracht door KeepKey, LLC.