Je moet het ontvangst adres altijd verifiëren door het weer te laten geven op je Ledger Nano S en te controleren dat het adres dat op je Nano S ziet gelijk is aan het adres in de Ledger Wallet op de computer0

Dit doe je door in het ‘receive’ scherm van  de wallet op jouw computer te klikken op ‘DISPLAY ADDRESS ON DEVICE’. Na het
klikken verschijnt het adres op jouw Nano S scherm. Controleer dit adres zorgvuldig en
bevestig het adres met de knop indien deze juist is.

[Afbeeldingen ontbreken.]

Een hardware wallet zorgt ervoor dat jouw private keys beveiligd zijn door het leveren
van een volledige geïsoleerde omgeving van het internet (jouw private keys zijn nooit
‘hot’, i.e. online, en daarom vaak naar verwezen als ‘cold storage’). Echter, dit is geen
wondermiddel tegen alle mogelijke aanvallen en dus moet je jouw adres altijd dubbel
controleren op de manier hierboven weergegeven. Gebruik altijd je gezonde verstand en
wees gedisciplineerd in deze check.