Ik wil een bepaalde munt opslaan op mijn Ledger Nano S maar deze staat nog niet bij de ondersteunde munten. Kan ik deze toch opslaan?

Nee. Als de crypto die jij wilt opslaan nog niet bij de ondersteunde cryptocurrencies van
de Ledger Nano S staat vermeld en ook geen ERC20 Token is, dan kan je deze coin op dit
moment nog niet opslaan op de Ledger Nano S.

Ledger werkt continue aan nieuwe crypto ondersteuningen voor hun hardware wallets.
Voor een overzicht van deze vorderingen kan je altijd de Ledger Public Roadmap
raadplegen. Op deze pagina deelt Ledger de voortgang van bepaalde projecten waar zij
op dat moment aan werken.

Zowel bestaande als nieuwe Ledger gebruikers kunnen bij uitbreiding van de
ondersteunde cryptos direct gebruik maken van deze nieuwe ondersteuning. Zo kan het
dat in de toekomst jouw favoriete ontbrekende coin in de toekomst toch mogelijk
opgeslagen kan worden op jouw hardware wallet.

Ledger Roadmap