Ik ben mijn PIN code vergeten, wat kan ik doen?

Als jij de PIN code van jouw TREZOR vergeet dan kan je jouw TREZOR resetten door
deze te wipen in de advanced settings in de TREZOR Wallet en vervolgens het recovery
proces te gebruiken. Voor het recovery proces heb je nodig:
– Een nieuwe of gewipede TREZOR
– Jouw ingevulde TREZOR recovery card (24 of 12 woorden seed phrase)
– Een computer met TEZOR bridge geïnstalleerd

Het is van uiterst belang dat jij jouw recovery card hebt om jouw cryptos te kunnen
herstellen. Zonder geldige PIN en recovery seed kan je onmogelijk nog bij je cryptos
komen. Je bent je cryptos in dit geval kwijt.

Wipen TREZOR

Doe dit alleen als je jouw TREZOR wilt resetten. Als jij een account wilt herstellen op
jouw TREZOR dan is het van uiterst belang dat je jouw recovery card hebt.
1. Sluit je TREZOR aan
2. Ga naar TREZOR Wallet
3. Selecteer jouw TREZOR en klik op de ‘Advanced’ tab
4. Druk op Wipe device