Hoe wipe (reset) ik mijn KeepKey?

Wipe jouw apparaat alleen als:
– (1) jij toegang hebt tot jouw recovery sentence; OF
– (2) jij alle cryptos van je account hebt gehaald en naar een andere wallet hebt
gestuurd

1. Open de settings van jouw KeepKey’s door te klikken op de tandwieltjes
2. Selecteer ‘Wipe Device

[Afbeelding ontbreekt]

3. Bevestig deze actie vervolgens op je KeepKey

Je hebt al toegang tot een beperkte hoeveelheid settings vanaf het PIN scherm. Vanuit hier
kan je het apparaat al wipen.

Raadpleeg onderstaande video van KeepKey (Engels) waarin wordt voorgedaan hoe je
een KeepKey wallet kan herstellen.

[Video ontbreekt]

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord