Hoe weet ik zeker dat ik een originele KeepKey heb waar niet mee is gesjoemeld?

KeepKey gebruikt fraudebestendige verpakkingen en het apparaat is zo ontwikkeld dat
het apparaat niet geopend kan worden zonder de security seal te breken. Alle KeepKeys
worden getest, verpakt, gesealed en met cellofaan verpakt voordat ze de fabriek
verlaten. Daarnaast wordt alle geïnteresseerden altijd aangeraden om hun KeepKey
hardware wallet bij een geautoriseerd verkooppunt aan te schaffen.

Hardware Wallet Shop is er trots op om de eerste officiële reseller van zowel Ledger,
TREZOR als KeepKey te zijn binnen de Benelux. Wil jij meer weten over onze officiële
reseller status en bijkomende verzekering tot betrouwbaarheid?

Officiële reseller status