Hoe verifieer ik het ontvangstadres van mijn TREZOR?

Je kunt de ontvangstadressen van jouw TREZOR gemakkelijk controleren. Voor het
controleren van je Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Zcash, Litecoin, en Dash ga je naar
je TREZOR Wallet[link ontbreekt] en klikt op het tabblad ‘Receive’. Hier zie je vervolgens een overzicht
van je ontvangstadressen staan. Klik naast het ontvangstadres op de groene knop met
het oogje en de tekst ‘Show full address’. Als je hierop klikt verschijnt er een tweede
scherm met daarin het adres en de accountinformatie. Deze informatie verschijnt nu ook
op het scherm van jouw TREZOR. Je kunt nu controleren of deze adressen identiek zijn
aan elkaar om zeker te weten dat het weergegeven adres inderdaad bij jouw account
hoort. In tegenstelling tot het scherm van je computer kan de TREZOR niet beïnvloed
worden door kwaadwillende software op je PC. Als beide adressen met elkaar overeen
komen dan is het adres dus te vertrouwen.