Hoe verander ik de PIN code op mijn Nano S?

Zorg ervoor dat jij minimaal firmware versie 1.3.1 of hoger geïnstalleerd hebt staan op
jouw Ledger Nano S. Controleer welke firmware versie jij hebt door naar de volgende
folder te navigeren op jouw Ledger Nano S: Settings > Device > Firmware.

Als jij een oudere firmware versie hebt, update dan eerst de firmware van jouw Nano S.
Dit doe je via de Ledger Manager app op je computer. Kijk voor verdere uitleg over
firmware updates op ons blog; daar vind je stap-voor-stap handleidingen voor de meest
recente updates.

– Voor het veranderen van de PIN code van jouw Ledger Nano S sluit je eerst jouw
apparaat aan op de computer met de micro-USB kabel. Ontgrendel vervolgens
jouw Nano S met jouw PIN code.
– Navigeer vanaf het dashboard naar: Settings > Security > Change PIN.
– 1. Kies een nieuwe PIN code.
– 2. Bevestig de nieuwe PIN code door deze nogmaals in te voeren.
– 3. Voer nu je oude PIN code in ter bevestiging

Je hebt de PIN code nu succesvol aangepast