Hoe update ik de Ledger Firmware van mijn Ledger Nano S?

Als Ledger nieuwe firmware publiceert voor hun hardware wallets dan zullen wij dit
altijd delen op onze website en sociale media pagina’s. Binnen zeer korte tijd van
bekendmaking publiceren wij een stap-voor-stap firmware update handleiding voor
onze klanten en bezoekers. Met onze handleidingen heb jij de firmware van jouw
apparaat spoedig up-to-date.

Ledger firmware updates worden ook vermeld in de Ledger Manager app op jouw
computer. Na het aansluiten van jouw hardware wallet op de Ledger Manager krijg je
een waarschuwingsbalk te zien in Ledger Manager met de melding dat er een nieuwe
firmware update beschikbaar is. Mensen die zich op hun gemak voelen met het updaten
van de firmware van hun apparaat kunnen hier direct mee aan de slag.

Het wordt aangeraden om firmware updates altijd uit te voeren om de veiligheid en
werking van de hardware wallet up-to-date te houden. Zeker als jij jouw Ledger Nano S
voor een langere tijd niet hebt gebruikt dan zijn deze updates noodzakelijk.

Klanten van Hardware Wallet Shop kunnen altijd een beroep doen op onze vakkundige
medewerkers voor assistentie bij het updaten van de firmware op hun apparaat.

Kijk voor de meeste recente firmware updates en stap-voor-stap handleidingen op ons
blog