Hoe stuur ik cryptos naar mijn TREZOR?

Het versturen van cryptos naar een hardware wallet is voor veel mensen een volledig
nieuwe ervaring. Daarom hebben wij hier een duidelijke, stap-voor-stap handleiding
voor gemaakt. Met deze handleiding bij de hand kan jij een eerste test-transactie gaan
versturen naar jouw TREZOR. Zodra deze test-transactie is gelukt heb jij voldoende
vertrouwen gewonnen en kan je grotere hoeveelheden crypto naar jouw TREZOR gaanNieuwe Vraag
sturen.

Om cryptos naar de TREZOR te gaan sturen en jouw coins te beheren moet je eerst de
volgende stappen hebben afgerond:
– Google Chrome of Firefox geinstalleerd op je computer
– Jouw TREZOR One of Model T geïnstalleerd
– TREZOR Bridge of TREZOR Chrome extensie geïnstalleerd op je computer

Als je één van de bovenstaande stappen nog niet hebt voltooid, doe dit dan eerst via de
knoppen hieronder:

Download Google Chrome

‘Download Firefox

TREZOR One installeren – handleiding

TREZOR T installeren – handleiding

Zodra jij bovenstaande punten allemaal hebt afgerond kan je verder gaan met het sturen
van cryptos naar jouw TREZOR One of TREZOR Model T. De knop hieronder brengt je
naar onze Nederlandse handleiding.

Cryptos naar mijn TREZOR sturen