Hoe maak ik meerdere accounts aan op mijn TREZOR?

Op de TREZOR kan je erg gemakkelijk meerdere accounts toevoegen. Het hebben van
meerdere accounts kan bijvoorbeeld handig zijn als jij je hardware wallet met iemand
wilt delen of zelf meerdere accounts wilt gebruiken.

Om meerdere accounts te maken sluit je jouw TREZOR aan op de computer, ga je naar de
TREZOR Wallet en klik je in de linker balk op ‘+ Add account’. Om een account toe te
voegen moet je op je eerste account al een transactie hebben uitgevoerd.

[Afbeelding mist]