Hoe kan ik mijn ontvangstadres controleren?

Voor het controleren van de adressen van jouw hardware wallet heb je nodig:
– Ledger Wallet desktop applicaties op je computer
– Ledger Nano S met micro-USB kabel

Je kan de ontvangstadressen van jouw hardware wallet controleren door de adressen
via jouw Ledger Wallet computer applicatie weer te laten geven op jouw Ledger Nano S.
Voor iedere crypto heb je een ander publiek adres. Naar deze adressen kan je jouw
cryptos versturen om deze veilig te beheren op jouw hardware wallet.

Het dubbel controleren van jouw adressen op de Ledger Nano S wordt sterk aangeraden
omdat de integriteit van de software op jouw computer en jouw computer in het
algemeen, gecomprimeerd kan zijn. Een kwaadwillende zou bijvoorbeeld in controle
kunnen zijn van jouw computerscherm en een verkeerd adres kunnen weergeven.
Hierdoor wordt hij dan de ontvanger van een betaling die je naar dat adres verstuurd.