Hoe kan ik ERC20 Tokens opslaan op mijn Ledger Nano s?

Alle ERC20 Tokens kunnen opgeslagen worden op de Ledger Nano S. Om gebruik te
kunnen maken van deze functie heb je de Ethereum app nodig op jouw apparaat. Deze
kan je installeren op de Nano S via de Ledger Manager door op het pijltje te drukken
naast Ethereum. Verleen indien nodig goedkeuring voor de installatie op de Nano S.

Voor het beheren van ERC20 Tokens op de Nano S maak je geen gebruik van de Ledger
apps op de computer maar van MyCrypto of MyEtherWallet. Dit zijn geen apps maar
website portals waar je naartoe kunt gaan in je webbrowser en waar je aan kunt geven
dat je met jouw Ledger Nano S connectie wilt maken.
Let op! Controleer altijd dat je naar de officiële websites gaat van MyCrypto en
MyEtherWallet door de URL en het veiligheidscertificaat (het groene slotje) te
controleren). Dit dient er als volgt uit te zien:

[Afbeelding kan niet uit de pdf worden gehaald.]

Om de Nano S te laten communiceren met MyCrypto of MyEtherWallet moet je ‘Browser
support’ van ‘No’ naar ‘Yes’ zetten in de Ethereum app op jouw Nano S. Om dit te doen
ga je naar de volgende lokatie op de Nano S: Ethereum > Settings > Browser support > Yes.

Als je alle bovenstaande acties hebt uitgevoerd ben je gereed om ERC20 Tokens op te
slaan op jouw Ledger Nano S. Ga hiervoor naar onze stap-voor-stap handleiding via de
knop hieronder.

ERC20 Tokens opslaan op mijn hardware wallet