Hoe kan ik ERC20 Tokens gebruiken op mijn TREZOR?

TREZOR hardware wallets zijn geschikt voor het opslaan en beheren van alle ERC20
tokens. Dit kan momenteel nog niet via de TREZOR wallet portal maar gaat in
samenwerking met website platformen MyCrypto en MyEtherWallet. Dit komt je
misschien al bekend voor van het opslaan en beheren van Ethereum, Ethereum Classic,
Expanse of UBIQ op jouw TREZOR hardware wallet; voor deze munten maak je namelijk
ook gebruik van één van deze platformen.

Voordat je aan de slag kunt met het opslaan van ERC20 tokens op jouw TREZOR moet je
jouw apparaat geïnstalleerd hebben. Als je dit nog niet hebt gedaan, dan raadpleeg je
eerst onze handleiding voor de installatie van jouw apparaat. Na de installatie kan je
verder gaan met onze handleiding over het opslaan van ERC20 tokens op de TREZOR

TREZOR One installeren – handleiding

TREZOR Model T installeren – handleiding

ERC20 tokens opslaan op TREZOR