Hoe kan ik een backup maken van mijn Ledger Nano S?

Je kunt het gemakkelijkste een backup maken van jouw Ledger Nano S door een tweede
hardware wallet te kopen. Op deze tweede hardware wallet installeer je vervolgens geen
nieuwe account, maar maak je met behulp van de 24 woorden van jouw eerste hardware
wallet een bestaande account aan op jouw tweede hardware wallet. Op deze nieuwe
hardware wallet krijg je vervolgens dezelfde accountgegevens en crypto balans te zien
als op jouw eerste hardware wallet.

Na het installeren van jouw tweede hardware wallet kan je beide wallets bijvoorbeeld
op een andere plek bewaren (wellicht zelfs in een kluis bij een bank). Op deze manier
kan jij altijd snel toegang verkrijgen tot jouw cryptos mocht je één van je hardware
wallets verliezen.