Hoe installeer ik de TREZOR One?

Voor het installeren van de TREZOR One hebben wij een uitgebreide, stap-voor-stap
handleiding in het Nederlands voor je klaarstaan, inclusief foto’s bij iedere stap. Hiermee
installeer jij jouw TREZOR met speels gemak en in een tempo waar jij je gerust bij voelt.

Voor het installeren van de TREZOR One heb je nodig:
– Computer (Windows, Mac, Linux)
– Google Chrome of Mozilla Firefox browser
– TREZOR One hardware wallet en een micro-USB kabel (bijgeleverd)
– TREZOR Bridge of TREZOR Chrome Extension

Heb jij nog geen Google Chrome of Mozilla Firefox? Download er dan eerst één via
onderstaande knoppen, alvorens door te gaan naar de handleiding voor de installatie
van de TREZOR One.