Hoe installeer ik de TREZOR Model T?

Voor het installeren van de TREZOR Model T hebben wij een uitgebreide, stap-voor-stap
handleiding in het Nederlands voor je klaarstaan, inclusief foto’s bij iedere stap. Hiermee
installeer jij jouw TREZOR Model T met speels gemak en in een tempo waar jij je gerust
bij voelt.

Voor het installeren van de TREZOR Model T heb je nodig:
– Computer (Windows, Mac, Linux)
– Google Chrome of Mozilla Firefox browser
– TREZOR Model T hardware wallet en een USB-C kabel (bijgeleverd)
– TREZOR Bridge of TREZOR Chrome Extension
Heb jij nog geen Google Chrome of Mozilla Firefox? Download er dan eerst één via
onderstaande knoppen, alvorens door te gaan naar de handleiding voor de installatie
van de TREZOR Model T

‘Download Firefox

TREZOR T installeren – handleiding