Hoe installeer ik de KeepKey?

Voor de installatie van de KeepKey hebben wij een duidelijke, stap-voor-stap
Nederlandse handleiding voor je klaarstaan, inclusief foto’s. Zo kan jij snel, vertrouwd en
gemakkelijk aan de slag met jouw nieuwste aanwinst.

Installeer de KeepKey

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord