Hoe gebruik ik Komodo op mijn Ledger Nano S?

Komodo kan opgeslagen worden op de Ledger Nano S. Hiervoor heb je nodig:
– Ledger Wallet Bitcoin Chrome applicatie op je computer
– Komodo app op je Ledger Nano S (te installeren via de Ledger Manager app op je
computer)
Volg de knop hieronder en ga naar paragraaf 7 voor meer informatie over het opslaan
van Komodo op jouw Ledger Nano S

Komodo opslaan op Ledger Nano S

 

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord