Hoe gebruik ik EOS op mijn Ledger Nano S?

EOS is een ERC20 token. ERC20 tokens kunnen op de Ledger Nano S opgeslagen worden
door het apparaat te gebruiken met MyEtherWallet en MyCrypto. In het geval van EOS
zijn er een aantal unieke handelingen die verricht moeten worden om de EOS op jouw
apparaat op te kunnen slaan en beheren. Klik op de knop hieronder om naar onze
blogpost te gaan over het opslaan van EOS op een hardware wallet.

EOS op Ledger Nano S