Hoe controleer ik welke Ledger Firmware versie momenteel staat geïnstalleerd op mijn apparaat?

Je kan op ieder moment de huidige firmware versie op jouw Ledger Nano S controleren
door op jouw apparaat te navigeren naar de volgende locatie in de settings van het
apparaat: Settings > Device > Firmware. Kijk hier of de vermelde versie overeenkomt met
de meest recente update.

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord