Het lukt mij niet om meer apps op mijn Nano S te installeren/het geheugen van mijn Nano S zit vol.

Als jij jouw Nano S hebt geupdate naar de nieuwste firmware dan is er in principe
genoeg ruimte op jouw Nano S om ongeveer 10-15 applicaties tegelijk geïnstalleerd te
hebben op jouw apparaat. In het geval je toch problemen hebt met het installeren van
een nieuwe applicatie, dan is het heel makkelijk om apps te verwijderen en nieuwe apps
te installeren. Doe dit via de Ledger Manager app met het prullenbakje en het pijltje naar
de crypto in kwestie.

Het verwijderen en installeren van apps via Ledger Manager neemt slechts enkele
seconden in beslag en is een gemakkelijk proces.

Wees gerust bij het verwijderen van coin apps van jouw Nano S; je verliest bij het
verwijderen geen coins. De volgende keer dat jij de app weer installeert en jouw Nano S
aansluit op de desbetreffende wallet zal je account opnieuw synchroniseren.