De weergegeven Ethereum balans op de Ledger Wallet Ethereum applicatie is niet correct

Als al jouw transacties zijn bevestigd op de blockchain maar jouw Ethereum (of
Ethereum Classic) balans op Ledger Wallet Ethereum niet de juiste hoeveelheid ETH
weergeeft (bijvoorbeeld 0 of een incorrecte hoeveelheid), dan komt dit door een
tijdelijke weergave fout of verbindingsprobleem met de servers van Ledger. Maak je
vooral niet ongerust; zolang jij jouw ETH aan jouw adres hebt verstuurd dan zijn de
coins in jouw bezit.

Om de correcte balans weer te geven:

1. Refresh je wallet
Klik op de rondgaande pijltjes in de rechterbovenhoek in jouw Ledger Wallet
Ethereum app (naast de balans). De applicatie zal nu opnieuw synchroniseren.

2. Als refreshen geen resultaat geeft: probeer de Ledger Wallet Ethereum Chrome
applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren. Hiermee forceer je de
applicatie om de cache te legen en al jouw data opnieuw van de blockchain te
laden.

a. Ga voor het verwijderen van de app in je Chrome browser naar:
chrome://extensions/. Klik op ‘REMOVE’ of het prullenbak icoontje bij de
Ledger Wallet Ethereum applicatie.

b. Ga vervolgens naar de volgende link om de applicatie opnieuw te installeren:
https://chrome.google.com/webstore/detail/ledger-walletethereum/hmlhkialjkaldndjnlcdfdphcgeadkkm

c. Klik op de blauwe “Add to Chrome” knop rechtsboven in het scherm

3. Geeft dit ook geen resultaat? Het kan zijn dat de servers van Ledger overbelast
zijn of dat er iets anders is dat de verbinding met het netwerk verhinderd. Probeer het binnen enkele uren nog eens. Je kunt ook kijken op de Twitter
pagina van Ledger of er melding is gemaakt van een
storing: https://twitter.com/ledgerhq