De TREZOR Wallet laat foute accountinformatie zien

1. Draai Forget device
Dit doe je door je TREZOR aan te sluiten op de TREZOR Wallet op je computer.
Vervolgens ga je in de linker balk naar jouw apparaat en klik je op ‘Forget device’.

[Afbelding ontbreekt]

2. Koppel de TREZOR los van de computer
3. Sluit de TREZOR opnieuw aan op de computer
Als dit het probleem nog niet heeft opgelost dan kunnen Hardware Wallet Shop klanten
contact opnemen met onze vakkundige helpdesk voor verdere assistentie.

 

Hardware Wallet Shop

Bescherm je bitcoins en altcoins veilig en gemakkelijk

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Met de cookies volgen wij jouw internetgedrag binnen onze webwinkel. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bijhouden of je producten in je winkelmand hebt zitten. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Akkoord