De knoppen van mijn Ledger Nano S reageren niet

Krijgt jouw Nano S wel stroom en werkt het schermpje, maar werken de knopjes van het
apparaat niet? Dan raden wij je aan om de volgende stappen te proberen:

Stap 1: Probeer een andere computer

Probeer de Ledger Nano S aan te sluiten op een andere computer. Door deze stap te
doorlopen kunnen we uitsluiten of er een probleem is met het apparaat of de computer.

Stap 2: Probeer een andere micro USB kabel

Soms ligt het probleem enkel aan de micro-USB kabel. Probeer een andere volledige
micro USB kabel (niet één die enkel een smartphone kan opladen maar die ook datatransfer
faciliteert) zodat we kunnen uitsluiten dat er niks defect is aan het kabeltje.

Stap 3: Probeer verschillende USB poorten op de computer

Probeer de Ledger Nano S aan te sluiten op verschillende USB poorten op de computer.
Het kan zijn dat een bepaalde poort defect is geraakt of minder goed is gaan werken. Op
deze manier kunnen we uitsluiten of er een probleem is met een USB driver of de
computer.

Neem contact op met onze klantenservice als jij na deze stappen nog steeds problemen
hebt met de knoppen van de Nano S.