Blijft de hardware van de Ledger Nano S werken als ik mijn apparaat voor een lange tijd niet aansluit op een energiebron?

Ja. Ledger geeft aan dat de hardware van hun hardware wallets voor een langere tijd
zonder stroom kan en toch werkend blijft. Dit is voornamelijk belangrijk voor
gebruikers die voor een langere tijd hun hardware wallet niet willen gebruiken, of
bijvoorbeeld veilig opbergen in een kluis.

De Ledger Nano S moet altijd aangesloten zijn op een computer of smartphone om te
werken.

Bovenstaand gezegd hebbende, raden wij uit ervaring onze klanten aan om hun
apparaat altijd minimaal eens in de zes maanden aan te sluiten op een computer. Ieder
elektronisch apparaat kan onverwachts defect raken (een zeer kleine kans); in geval van
garantie of een gerust gevoel is het dan beter om dit eerder te weten dan later.